Graag stel ik me voor

Per november ben ik, Yana, bij Aias als payroller backoffice gestart. Inmiddels heb ik al veel medewerkers en opdrachtgevers gesproken en ben ik al aardig ingewerkt. Voor degenen die mij nog niet kennen, stel ik me graag voor.

Ik woon in Zutphen, samen met mijn man en twee kindjes. Op dinsdag en vrijdag geniet ik volop van mijn dochtertjes en doen we leuke dingen samen. Ik vind het lekker om erop uit te gaan en te fotograferen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden, een hapje eten, een gezelschapspelletje of een drankje doen bijvoorbeeld.

"Bij Aias ben ik verantwoordelijk voor alles wat met payroll te maken heeft."

Kennis en ervaring

Voordat ik bij Aias kwam werkte ik als salarisadministrateur bij een accountantskantoor. Daar heb ik veel geleerd en het naar mijn zin gehad. Echter, was ik op zoek naar meer uitdaging. Het werk werd te eentonig en omdat veel functies afgebakend zijn, had ik geen ruimte voor verdieping en ontwikkeling. Toen zag ik de vacature bij Aias. Bij Aias zou ik wel een brede functie krijgen met veel vrijheid voor eigen invulling/initiatieven én dit blijkt in de praktijk ook zo te zijn.  

Huidige werkzaamheden

Ik ben nu al een aantal maanden aan het werk. Ik krijg veel vertrouwen van René en mijn collega’s. Bij Aias werk je heel zelfstandig, maar er wordt altijd meegedacht met elkaar. Mijn takenpakket bestaat uit contractbeheer, jobs aanmaken, monitoren van CAO ontwikkelingen, verzuimbeheer en veel contact met klanten en medewerkers. Daarnaast pak ik het stuk marketing op. Met externe samenwerkingspartners is al veel voorbereid, het is mijn taak om het vanaf daar verder op te pakken. Zoals de nieuwsbrief, maar ook de website aanvullen/onderhouden en content voor social media creëren.

Studie en trainingen

Vanuit mijn vorige dienstbetrekkingen heb ik al ervaring met salarisadministratie en ben ik in het bezit van mijn praktijkdiploma loonadministratie. Daarvoor heb ik twee jaar bedrijfseconomie gestudeerd aan de HAN. Om het werk bij Aias goed te kunnen doen zal ik gedurende mijn dienstverband ook trainingen blijven volgen. Ik heb al een training gevolgd over het uitzendwezen, de WAB en sinds maart ben ik in het bezit van het SEU-diploma . Dat gaat over indiensttreding, contracten, verzuim, einde dienstverband en overige onderwerpen die bij uitzenden komen kijken. Daarnaast staat er nog een training bij Nocore over de systeemtechnische kant op de planning.

"Werkgeluk is bij Aias heel belangrijk"

Werkgeluk bij Aias

Het werken bij Aias bevalt mij erg goed, ik heb vrijheid en flexibiliteit in mijn werkzaamheden/ontwikkelingen. Het is een sociale onderneming waar werkgeluk voorop staat en er veel vertrouwen is in de medewerkers. Daarbij probeert iedereen elke medewerker echt te kennen en aandacht te hebben voor de medewerker. Het appje om te vragen hoe het gaat, een verjaardagskaart, ontwikkelingsbudget voor iedereen en er wordt met warmte gesproken over de klant en de medewerkers. We zijn betrokken bij elkaar. Bij deze doe ik ook een oproep aan jou om elkaar te leren kennen. Je kunt mij altijd mailen op mijn werkdagen maandag, woensdag en donderdag via yana@aias.nl, maar ik vind het leuker als je belt op 0545-272 118. Zo krijg ik sneller een beeld van jou en jij van mij. Ik ben al bij een aantal klanten op bezoek geweest en ik kom ook graag bij jou langs. 

Yana van Heumen

Yana van Heumen

0545 272 118
yana@aias.nl

Stuur een mail

Waarom werkgeluk belangrijk is

Je weet nu hoe je meer werkgeluk kunt krijgen, maar waarom is dat zo belangrijk?

De piramide van werkgeluk

Onze piramide van werkgeluk een vaste plek geven op je (thuis)kantoor? Of meenemen in gesprekken met je werknemers?

Meer inspiratie