Over ons

We houden van mensen

Heb je het over Aias, dan heb je het over HR. En heb je het over HR, dan heb je het over mensen. Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van iedere organisatie. Bij Aias dus ook.

 

Dit zijn onze mensen

Natasha Leuverink Aias Lochem Vertrouwenspersoon

Natasha Leuverink

HR specialist en vertrouwenspersoon

Generalist | Snel inzetbaar | Sociaal

Wil je sparren over HR? Zoek je een tijdelijk vervanger voor HR? Wil je achterstallig werk wegwerken? Neem dan contact op met Natasha. Ook als je een extern vertrouwenspersoon zoekt, is Natasha de aangewezen persoon om contact mee te zoeken.

Brenda Keukenkamp Aias financieel specialist

Brenda Keukenkamp

Salarisadministratie en boekhouding

Accuraat | Vakkundig | Verantwoordelijk

Brenda is altijd op de hoogte van alle ins en outs over salarisadministratie en payroll. Mail haar dus gerust als je een vraag hebt over payrolling.

Lisette Janssen Aias Lochem

Lisette Janssen

HR specialist en casemanager

Daadkrachtig | Sensitief | Kwaliteitsbewust

Lisette is van ‘alle HR markten’ thuis. Met een schat aan ervaring op strategisch en operationeel gebied, is geen klus haar te gek. Zoek je een interim HR adviseur die je direct kan inzetten? Wil je weten hoe je HR in jouw organisatie toekomstbestendig maakt? Neem dan contact op met Lisette.

Yana

yana van heumen

Payroll backoffice 

 

Nieuwsgierig | Vooruitstrevend | Sociaal

Yana verzorgt bij ons alles op het gebied van payroll. Ze maakt de nieuwe contracten, verzorgt de wijzigingen én is aanspreekpunt voor onze medewerkers. Neem contact op met Yana voor alles rondom payroll.

Rene Helbers Aias Lochem

René Helbers

Eigenaar

Energiek | Facilitator | Vernieuwend

Gelooft in de kennis en kunde van zijn team. Hij geeft vrijheid, verantwoordelijkheid en faciliteert als dat nodig is. Wil je meer weten over Aias of zijn frisse blik op leidinggeven en werkgeluk? Neem dan contact op met René.

WERKGELUK EN ONSZELF OVERBODIG MAKEN

Samen met onze klanten maken wij werken leuker. Dat doen we op locatie bij de klant en vanuit ons kantoor in Lochem.

Aias is er als HR dienstverlener voor werkgevers én medewerkers. Traditionele HR vraagstukken lossen we op met een frisse blik en een persoonlijke aanpak. We houden van langdurige relaties, én we maken onszelf graag overbodig…

Tegenstrijdig? Nee hoor. We faciliteren, adviseren en ondersteunen en jouw belang staat altijd voorop. Wil je meer weten over onze aanpak en kennismaken? Dat vinden we leuk!

samen maken we werken leuker

Bij Aias vind je actuele kennis, kunde en een directe oplossing voor al je HR vraagstukken. HR specialisten met een hands-on-mentaliteit die houden van mensen én van werkgeluk.


Aias is er voor werkgevers én medewerkers. Traditionele HR vraagstukken lossen we op met een frisse blik en een persoonlijke aanpak. Passend bij de organisatie en bij de medewerker. Want samen maken we werken leuker.