Tijdelijke versterking

Tijdelijke versterking van de HR afdeling

Mis je strategische slagkracht om processen door te ontwikkelen of op te zetten binnen de HR afdeling? Denk dan aan tijdelijke versterking om processen te optimaliseren en HR medewerkers te begeleiden. Door projectmatig de afdeling te versterken, profiteer je van een frisse blik én komt er geen extra druk te liggen op de vaste HR functionaris(sen).

Professionaliseren en structureren

Lisette is op strategisch en operationeel inzetbaar binnen de HR afdeling. Denk aan het doorontwikkelen van de HR afdeling, het opzetten en verbeteren van HR processen en tijdelijke vervanging van de HR manager.

Kennismaken met Lisette?

Bel Lisette om te bespreken hoe zij jouw HR afdeling verder kan helpen.

Waarom Lisette ‘plug and play’ genoemd wordt, lees je in deze praktijkcase over het toekomstgericht maken van de afdeling HR bij Harrie Arendsen.

Vervanging of versterking voor personeelszaken

Meer informatie over interim HR binnen jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat we precies voor je kunnen betekenen.

Ik sta voor je klaar

Lisette Janssen

Lisette Janssen

0545-272118
lisette@aias.nl

Stuur een mail

HET TOEKOMSTGERICHT MAKEN VAN DE HR-AFDELING VAN HARRIE ARENDSEN

Lisette vertelt over haar tijd bij dit mooie familiebedrijf. Over de groei en wijziging van de organisatiestructuur, HR op strategisch niveau én over hoe de cultuur van het bedrijf praktisch doorgevoerd kan worden op operationeel niveau.

samen maken we werken leuker

Bij Aias vind je actuele kennis, kunde en een directe oplossing voor al je HR vraagstukken. HR specialisten met een hands-on-mentaliteit die houden van mensen én van werkgeluk.


Aias is er voor werkgevers én medewerkers. Traditionele HR vraagstukken lossen we op met een frisse blik en een persoonlijke aanpak. Passend bij de organisatie en bij de medewerker. Want samen maken we werken leuker.