Verzuim

Verzuimbegeleiding goed geregeld

Als een werknemer ziek is krijg je te maken met veel regels. Vragen waar je tegenaan kan lopen zijn:

  • Wat doe je als je er niet uitkomt met je werknemer?
  • Hoe organiseer je passend werk? En wat is passend?
  • Wat als je werknemer het plan van aanpak niet wil ondertekenen?

Als werkgever ben je hier niet dagelijks mee bezig, maar het is wel je plicht om alles rondom verzuim goed te regelen. En niet alleen een plicht trouwens, het kost veel geld en energie wanneer je dit niet goed oppakt.

Externe casemanager

Voor de HR specialisten van Aias staat verzuim bijna dagelijks op de agenda. Wij helpen werkgevers met het casemanagement en de uitvoering van de Wet Poortwachter. We zijn geen arbodienst, maar nemen een groot deel van de verzuimbegeleiding over van de werkgever. Op afstand en alleen wanneer dat nodig is.

Het voordeel van een externe casemanager is dat deze de regie neemt, het verzuimtraject objectief met een breder perspectief dan de organisatie bekijkt en actuele kennis heeft.

Vrijblijvend kennismaken met onze casemanagers? Neem contact op voor een afspraak.

SAMEN MET DE OPDRACHTGEVER

Wij hebben de kennis en kunde in huis voor het uitvoeren van de verzuimbegeleiding. Als werkgever blijf je eindverantwoordelijk voor het verzuimdossier. Samenwerken is daarom noodzakelijk. Jij weet immers het beste welk werk passend is en kent je werknemer, de leidinggevende en het werk zelf. 

LIGT ER EEN CONFLICT OP DE LOER?

Kom je er met je zieke werknemer niet uit? Wij kunnen snel en accuraat in gesprek. We kennen het speelveld en hebben de expertise in huis om dit op te pakken. Natasha is opgeleid tot extern vertrouwenspersoon en informeert je graag over de mogelijkheden die er zijn.

Ik sta voor je klaar

Natasha Leuverink

Natasha Leuverink

0545-272118
natasha@aias.nl

Stuur een mail

Waarom werkgeluk belangrijk is

Werkgeluk is belangrijk. Maar waarom? En wat houdt het precies in? Hoe kan je eraan werken? René legt uit en geeft tips!

Download hier de piramide van werkgeluk

Iedereen wil gelukkig zijn in zijn of haar werk. Maar wat is werkgeluk? Download onze gratis piramide!

samen maken we werken leuker

Bij Aias vind je actuele kennis, kunde en een directe oplossing voor al je HR vraagstukken. HR specialisten met een hands-on-mentaliteit die houden van mensen én van werkgeluk.


Aias is er voor werkgevers én medewerkers. Traditionele HR vraagstukken lossen we op met een frisse blik en een persoonlijke aanpak. Passend bij de organisatie en bij de medewerker. Want samen maken we werken leuker.