Personeelsplanning

HR met oog voor de toekomst

Een organisatie is altijd in ontwikkeling en veel ontwikkelingen raken personeelszaken. Wil je dat medewerkers met de organisatie mee bewegen, dan is het goed om regelmatig met een frisse blik naar personeelszaken en -planning te kijken.

Bij Aias ondersteunen en adviseren we bedrijven met verschillende onderdelen op het gebied van personeelsplanning. We weten wat er speelt in het werkveld en welke HR thema’s met elkaar samenhangen.

Wil je snel focus op HR in jouw organisatie? Doe de HR Quickscan en je krijgt direct inzichten over de verschillende HR thema’s in je organisatie.

Focus op personeel

We adviseren en ondersteunen bedrijven onder andere bij:

  • (dreigend) hoog personeelsverloop
  • doorontwikkeling van middenkader
  • optimaliseren van HR taken

Waarmee kunnen we jouw organisatie helpen? Bel ons als je tegen HR vraagstukken aanloopt in je organisatie.

Werkgeluk methodiek

Werkgeluk is een cruciaal thema als je kijkt naar strategische personeelsplanning. Met onze werkgeluk methodiek gaan leidinggevenden en medewerkers op een gestructureerde manier in gesprek over onderwerpen als werkplezier, voldoening en zingeving.

Wil jij ook met werkgeluk aan de slag in je organisatie? Lees dan snel meer over de Piramide van Werkgeluk of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Ik sta voor je klaar

Lisette Janssen

Lisette Janssen

0545-272118
lisette@aias.nl

Stuur een mail

Waarom werkgeluk belangrijk is

Werkgeluk is belangrijk. Maar waarom? En wat houdt het precies in? Hoe kan je eraan werken? René legt uit en geeft tips!

HET TOEKOMSTGERICHT MAKEN VAN DE HR-AFDELING VAN HARRIE ARENDSEN

Lisette vertelt over haar tijd bij dit mooie familiebedrijf. Over de groei en wijziging van de organisatiestructuur, HR op strategisch niveau én over hoe de cultuur van het bedrijf praktisch doorgevoerd kan worden op operationeel niveau.

samen maken we werken leuker

Bij Aias vind je actuele kennis, kunde en een directe oplossing voor al je HR vraagstukken. HR specialisten met een hands-on-mentaliteit die houden van mensen én van werkgeluk.


Aias is er voor werkgevers én medewerkers. Traditionele HR vraagstukken lossen we op met een frisse blik en een persoonlijke aanpak. Passend bij de organisatie en bij de medewerker. Want samen maken we werken leuker.