Interim HR

Direct hands-on HR versterking of -vervanging

Heb je snel tijdelijke versterking of vervanging nodig op je HR afdeling, neem dan contact op met Lisette of Natasha. Deze 2 HR specialisten houden van een uitdaging, werken graag in company en zijn in no-time onderdeel van je bedrijf. Maar wel tijdelijk. Hun motivatie is namelijk:

"Toegevoegde waarde brengen, iets achterlaten en onszelf weer overbodig maken."

Vervanging bij zwangerschapsverlof of ziekte

Valt een HR medewerker tijdelijk uit, dan kan zijn of haar werk niet blijven liggen. Voor de hele organisatie is het belangrijk dat dit werk blijft doorlopen en zorgvuldig uitgevoerd wordt. Collega’s kennen de organisatie, maar kunnen niet zomaar extra HR taken oppakken.

Tijdelijke versterking van de HR afdeling

Mis je strategische slagkracht om processen door te ontwikkelen of op te zetten binnen de HR afdeling? Denk dan aan tijdelijke versterking om processen te optimaliseren en HR medewerkers te begeleiden. Door projectmatig de afdeling te versterken, profiteer je van een frisse blik én komt er geen extra druk te liggen op de vaste HR functionaris(sen).

Vervanging of versterking voor personeelszaken

Meer informatie over interim HR binnen jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat we precies voor je kunnen betekenen.

HET TOEKOMSTGERICHT MAKEN VAN DE HR AFDELING VAN HARRIE ARENDSEN

Het afgelopen jaar heeft Lisette Janssen de afdeling HR bij Harrie Arendsen in Ruurlo op zowel strategisch als operationeel gebied ondersteund. Lisette vertelt over haar tijd bij dit mooie familiebedrijf.

TIJDELIJKE ONDERSTEUNING OP AFDELING HR BIJ ROYAL FASSIN

Natasha heeft tijdelijk de HR afdeling van Royal Fassin ondersteund. Lees meer over deze samenwerking.

samen maken we werken leuker

Bij Aias vind je actuele kennis, kunde en een directe oplossing voor al je HR vraagstukken. HR specialisten met een hands-on-mentaliteit die houden van mensen én van werkgeluk.


Aias is er voor werkgevers én medewerkers. Traditionele HR vraagstukken lossen we op met een frisse blik en een persoonlijke aanpak. Passend bij de organisatie en bij de medewerker. Want samen maken we werken leuker.