Payroll

Payrolling is het uitbesteden van het werkgeverschap met alle daarbij komende administratieve, financiële en juridische verplichtingen.

We versterken elkaar op het gebied van HR en werkgeverschap

Jij richt je op je onderneming en de dagelijkse aansturing van de medewerker, wij richten ons op HR en werkgeverstaken.

 • Ziekteverzuim
  We nemen het ziekterisico voor onze rekening en we voeren een actief verzuimbeleid. We hebben kennis van en ervaring in jouw sector en we richten ons op een spoedig herstel van de medewerker. 
 • Cao en beloning
  Payrollmedewerkers vallen onder dezelfde CAO of arbeidsvoorwaardenregeling als jouw eigen medewerkers. Wij hebben kennis van iedere CAO en passen die op de juiste wijze toe.
  Alleen de pensioenregeling is anders: payrollbedrijven kunnen en mogen die niet uit jouw cao toepassen. De overheid heeft daarom een adequate pensioenregeling ontwikkeld voor payrollbedrijven.
 • Ontwikkeling
  Ontwikkeling van medewerkers is belangrijk. Voor onze payrollmedewerkers hebben wij daarom een collectief ontwikkelbudget.

Meer informatie

Wil je meer weten over payrolling en de voordelen voor jou en je medewerker? We vertellen je er graag over.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Geen financiële verrassingen

Een transparante samenwerking is voor ons belangrijk. Je weet hoeveel de payrollmedewerker kost en je hoeft je geen zorgen te maken over onaangename verrassingen achteraf. In ons eenduidige payrolltarief hebben we zelfs rekening gehouden met de transitievergoeding.

Weten of payrolling past bij jouw bedrijf? Of een berekening op maat?

Bel naar René voor meer informatie en een afspraak.
06-81344899
rene@aias.nl

Ik sta voor je klaar

René Helbers

René Helbers

06 813 44 899
rene@aias.nl

Stuur een mail

TIMMERIJE, FIJNDER EN AIAS: VASTE CONTRACTEN VOOR WERKNEMERS DIE REGULIER LASTIGER AAN HET WERK KOMEN

Lees meer over de mooie samenwerking van deze drie partijen.

samen maken we werken leuker

Bij Aias vind je actuele kennis, kunde en een directe oplossing voor al je HR vraagstukken. HR specialisten met een hands-on-mentaliteit die houden van mensen én van werkgeluk.


Aias is er voor werkgevers én medewerkers. Traditionele HR vraagstukken lossen we op met een frisse blik en een persoonlijke aanpak. Passend bij de organisatie en bij de medewerker. Want samen maken we werken leuker.