Tijdelijke vervanging

Vervanging bij zwangerschapsverlof of ziekte

Valt een HR medewerker tijdelijk uit, dan kan zijn of haar werk niet blijven liggen. Voor de hele organisatie is het belangrijk dat dit werk blijft doorlopen en zorgvuldig uitgevoerd wordt. Collega’s kennen de organisatie, maar kunnen niet zomaar extra HR taken oppakken.

Snel inzetbaar

Natasha heeft jaren ervaring als HR adviseur bij verschillende bedrijven en in tijdelijke rollen. Dankzij deze ervaring en haar brede en actuele kennis is zij snel ingewerkt en blijven de HR taken goed doorlopen in je organisatie.

Kennismaken met Natasha?

Bel Natasha om te bespreken wat zij voor jouw organisatie kan betekenen. Of laat hieronder je gegevens achter zodat Natascha jou terug kan bellen.

Ik sta voor je klaar

Natasha Leuverink

Natasha Leuverink

0545-272118
natasha@aias.nl

Stuur een mail

TIJDELIJKE ONDERSTEUNING OP AFDELING HR BIJ ROYAL FASSIN

Natasha heeft tijdelijk de HR afdeling van Royal Fassin ondersteund. Lees meer over deze samenwerking.

samen maken we werken leuker

Bij Aias vind je actuele kennis, kunde en een directe oplossing voor al je HR vraagstukken. HR specialisten met een hands-on-mentaliteit die houden van mensen én van werkgeluk.


Aias is er voor werkgevers én medewerkers. Traditionele HR vraagstukken lossen we op met een frisse blik en een persoonlijke aanpak. Passend bij de organisatie en bij de medewerker. Want samen maken we werken leuker.