PIRAMIDE VAN WERKGELUK

DOWNLOAD DE PIRAMIDE VAN WERKGELUK


Iedereen wil gelukkig zijn in zijn of haar werk. Maar wat is werkgeluk?

Gelukkig werken gaat over plezier en voldoening in je werk. Over vertrouwen in je werkgever, waardering en een goed salaris. Het gaat over ‘er toe doen’ en over werk dat bij je past.

Piramide van werkgeluk

Werkgeluk in jouw organisatie

Wanneer medewerkers meer werkgeluk ervaren vergroot dat hun verantwoordelijkheidsgevoel en binding met werk. Er wordt efficiënter gewerkt en er is een lager (risico op) verzuim.

Werkgeluk is voor alle generaties belangrijk.  En vooral jongeren zijn kritisch op zingeving. Zij staan achter waar hun werkgever voor staat. Wil je deze jonge medewerkers aan je organisatie binden? Laat dan zien dat je hier aandacht voor hebt.

Lees meer: waarom is werkgeluk belangrijk?

Ben je werknemer en op zoek naar werkgeluk?

Lees dan ook zeker verder. Ga met  je werkgever in gesprek over het vergroten van jouw werkgeluk. Vind je dat lastig? Onze training en de Piramide van Werkgeluk kunnen je helpen. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Download de Piramide van Werkgeluk

Download hieronder de Piramide van Werkgeluk: een tool die je kunt gebruiken om in gesprek te gaan met je medewerkers. Wanneer je deze gedownload hebt lees je hier verder over hoe je deze tool in drie stappen inzet.

Ik sta voor je klaar

Lisette Janssen

Lisette Janssen

0545-272118
lisette@aias.nl

Stuur een mail

Waarom werkgeluk belangrijk is

Werkgeluk is belangrijk. Maar waarom? En wat houdt het precies in? Hoe kan je eraan werken? René legt uit en geeft tips!

Meer inspiratie